Textstorlek: A  A  A | Innehåll A-Ö | Översikt

Sminkvideo » Blogg » Sida 3

Rädda ditt strandhår

Skrivet 17 juli kl. 18:58 av Elina i kategorin Hår.

Under sommaren kräver håret lite extra TLC då det utsätts för både salta bad, solstekande och en del klor från alla härliga swimmingpooler. Några tips på hur du kan undvika att behöva kapa en halv decimeter i slutet på augusti kommer här.

- Använd solskydd för håret. Finns sprayer eller krämer från de flesta populära hårvårdsmärkena. Några favoriter är Redkens UV Rescue serie och även L'Oreal Professionels Solar Sublime serie.

- Unna håret en ordentlig inpackning en till ett par gånger i veckan. Favoriter är t.ex. Redkens olika inpackningar, L'Oreal Professionels Absolute Repair serie och även Joico's Moisture Recovery Serie.

- Låt håret vila från värmeverktyg! Föna, platta och locka håret så LITE du bara kan under de varma månaderna. Använd istället en saltvattenspray i fuktigt hår och låt självtorka. En favorit är REF's Ocean Mist.

- Använd fuktgivande produkter. Se till att byta ut ditt schampo mot ett fuktgivande, såsom Redkens All Soft schampo eller Kérestase's Bain Satin.

Sist men inte minst, tänk på att dricka mycket vatten och njut av alla de frukter och bär som finns den här tiden på året. Du kan göra hur mycket du vill för ditt hår på utsidan men får det inte näring inifrån hjälper det tyvärr föga...

Bästa plattången

Skrivet 12 juli kl. 22:30 av Elina i kategorin Hår.

En av de bästa plattängerna på marknaden är Ga.mas cp1 tång. Den har keramiska plattor och värms upp rekordsnabbt. Fantastiskt resultat och minimalt slitage på håret. Kostar runt 500:- hos bland annat Eleven.

Gama CP1

 

Superinpackning för hår som stylas mycket

Skrivet 7 juli kl. 17:29 av Elina i kategorin Hår.

Vi här på Sminkvideo.se har länge varit stora fan av Redkens produkter och deras nya Real Control serie är inget undantag. Inpackningen, Intense Renewal, gör underverk för hår som stylas mycket eller är slitet efter sommarens sol och salta bad. Unna ditt hår en behandling åtminstone en gång i veckan. Ett tips är att köpa den hos till exempel Lookfantastic.com för att undvika frisörsalongernas hutlösa priser.

 

Redken Intense Renewal

Rengöra penslar/borstar

Skrivet 7 juli kl. 8:42 av Catarina i kategorin Smink.

Yes diskmedelAtt hålla sina penslar och borstar rena från sminkrester är A och O. Bakterier kan växa fort om man inte rengör dem noga. Ett mycket bra sätt som vi använder oss av är vanligt diskmedel, t.ex Yes. Ta en liten droppe Yes i handen, fukta upp penseln/borsten i varmt vatten och gnugga runt i handflatan. Skölj sedan penseln/borsten i det varma vattnet. Om du ser att vattnet inte är riktigt rent så gör du om proceduren. Låt sedan penseln/borsten torka, gärna så att borsten lutar nedåt.

Har du borstar/penslar med riktigt hår är det extra viktigt med rengöringen för att bevara livslängden.

 

Bättre färg och hållbarhet på din ögonmake

Skrivet 6 juli kl. 13:4 av Elina i kategorin Smink.

För att få ögonskuggan att sitta intensiva svettiga festnätter eller långa heta sommardagar bör Du använda en eyeprimer. Två favoriter hos oss här på Sminkvideo.se är Shadow Insurance från Too Faced och Primer Potion från Urban Decay. Använd någon av dessa på ögonlocket innan du applicerar ögonskuggan och ge dig sedan ut i natten (eller till beachen) med no worries! Iallafall inte gällande din makeup...

Shadow Insurance & Primer Potion

« Tidigare inlägg | Äldre inlägg »

Annons

Populära sminkvideos

Senaste videos

  •