Textstorlek: A  A  A | Innehåll A-Ö | Översikt

Sminkvideo » Blogg

Sommarfräscht lack från Essie

Skrivet 1 maj kl. 18:42 av Elina i kategorin Naglar.

Sitter i telefon med en kompis och fixar lite med naglarna under tiden. En manikyr är aldrig fel! ;) På fingrarna blir det Essies Sugar Daddy. Ett ljusrosa lack som är sådär härligt sommarfröscht! Perfekt nu i den underbara vårsolen.

 

Essie lack

Jag har hittat den - världens BÄSTA hårprodukt!

Skrivet 30 april kl. 14:27 av Elina i kategorin Hår.

Och det är inte en märkesvara. Du kan inte ens köpa det hos frisören as a matter of fact! Jag har hittat... *trumvirvel* KOKOSNÖTSOLJA!

Det låter kanske udda men det är det bästa jag någonsin använt i mitt hår. Jag har blont, slingat hår som är väldigt fint men otroligt tjockt. Det vill säga jag har väldigt tunna, fina hårstrån men oerhört många. Det är dessutom lite vågigt/lockigt och därför väldigt torrt. Efter att jag började med oljan har mitt hår blivit SÅ mycket bättre. Ännu tjockare, glansigare och framförallt - friskare!

Kokosnötsolja är den enda oljan som penetrerar hårstrået och förhindrar att det tar skada när man t.ex. tvättar det. Det finns vetenskapliga artiklar om detta, bara Googla det om ni inte tror mig :)


Så letar du efter en riktig dunderkur för ditt hår, testa kokosnötsolja. Finns att köpa i hälsokostbutiker för lite under 200:-. Och det är en stor burk man får så det räcker länge! ;)

Kokosnöt

Fixera ögonbryn

Skrivet 16 november kl. 15:33 av Catarina i kategorin Smink.

Här kommer ett litet tips för att fixera dina ögonbryn. Ta lite hårspray som du sprayar på en fintandad rak kam. Dra sedan kammen genom ögonbrynen och de kommer att sitta som gjutna resten av dagen. Enkelt och användbart!

Bra hudvård för billig peng

Skrivet 13 november kl. 12:28 av Catarina i kategorin Övrigt.

Vichy NormadermEtt bra tips för dig som är ute efter lite billigare hudvårdsprodukter är Vichy Normaderm. Här får du för cirka 500 kr en dagcreme, ansiktsrengöring samt ansiktsvatten. Att priset är riktigt bra förstår du när du jämför med andra märken, dessutom ger produkterna ett mycket bra resultat.

Långa fransar med Neulash

Skrivet 16 oktober kl. 14:40 av Catarina i kategorin Smink.

Neulash

Med Neulash, som är en relativt ny produkt i Sverige, skaffar du dig längre fransar på ca fyra veckor. Neulash är ett slags serum som du stryker på vid roten av din ögonfransar. Priset är för närvarande ca 1600 kr. och en förpackning räcker mellan 3 - 6 månader. Produkten ger både fylligare och längre ögonfransar. Ett alternativ till dig som inte vill använda lösögonfransar.

Äldre inlägg »

Annons

Populära sminkvideos

Senaste videos

  •